Prostovoljno gasilsko društvo Most na Soči ponuja več vrst storitev, ki jih opravljajo naši člani. Ker vseh stroritev ne moremo vedno zagotoviti na dan naročila, vas naprošamo, da se za ponujene storitve naročate nekaj dni vnaprej.

 

  • PREVOZ VODE

Naše društvo omogoča prevoz vode na dom ali lokacijo po želji. Voda ki jo pripeljemo je pitna, zato je primerna za polnjenje vodnjakov, vodohramov, bazenov itd. Z enim prevozom lahko pripeljemo kar 7000 litrov vode. V primeru sušnega obdobja je prevoz pitne vode na območja, ki niso pokrita z vodovodom, delno subvencioniran s strani občine. Obdobje, v katerem je prevoz pitne vode subvencioniran, objavi občina na SPLETNI STRANI.

 

  • IZPOSOJA MIZ IN KLOPI

Ponujamo tudi možnost izposoje do več deset kompletov miz in klopi. Prevoz klopi si zagotovite sami.

 

  • POŽARNA STRAŽA

Z našimi člani lahko zagotavljamo požarno stražo za razne prireditve oziroma vsepovsod, kjer je to potrebno. 

Kaj je to požarna straža in kje se jo rabi?

Požarna straža predstavlja fizično izvajanje požarno-preventivnih postopkov pred, med in po večjih javnih prireditvah, izvajanju vročih del oz. aktivnosti, ki lahko povzročijo požar in se izvajajo v prostoru, ki za to ni posebej prilagojen. Požarno stražo je treba izvajati povsod tam, kjer obstaja velika nevarnost za nastanek požara ali eksplozije in v objektih, kjer se zadržuje veliko število oseb. Zahteve za izvajanje požarne straže opredeljuje Zakon o varstvu pred požarom (Uradni list RS, št. 3/07- uradno prečiščeno besedilo)

 

Če si želite več informaciji ali naročilo zgoraj navedenih storitev pokličite na številko:

 

05 / 38 01 650

Dogodki

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prispevaj

Če želiš pomagati to lahko narediš z donacijo. S tem pripomoreš k nabavi nove opreme in k usposabljanju članov.